Hozzávalók
10 db tojás
25 dkg darált dió
1 kávés kanál szódabikarbóna
1 kis üveg lekvár (ízlés szerint)
10 dkg kókuszreszelék
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk és a fehérjét kemény habbá verjük. Beletesszük...
TOVÁBB
A modern világ egyik leginkább alábecsült egészségügyi problémája a gluténérzékenység. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy ez csupán egy újabb divatos diéta vagy egy kis kellemetlenség, amelyet néhány ember túlreagál....
TOVÁBB
A gluténérzékenység egyre több embert érintő probléma, amelynek felismerése és kezelése nagyban hozzájárulhat az életminőség javításához. Bár a tünetek sokfélék lehetnek, és gyakran más betegségekkel összetéveszthetők,...
TOVÁBB
A cirok (Sorghum) egy olyan gabonafajta, amely világszerte elterjedt és különféle felhasználási módjai vannak, beleértve az élelmiszert, takarmányt és ipari alapanyagot.
Jótékony hatása van az idegrendszerre, erősíti...
TOVÁBB
Ember legyen a talpán, aki a polc előtt állva kiigazodik a számtalan lisztféle között. Ebben próbálunk segítséget nyújtani: mit, miért és mihez használjunk?
Az emberi táplálkozásban a gabonafélék csoportjába...
TOVÁBB
A quinoa rendkívül jó hatással van a szervezetre és az egészségre, ezen felül segít csökkenteni a szívroham és a magas vérnyomás kockázatát.
Szuperélelmiszerként is emlegethetnénk quinoát, hiszen egészségünkre...
TOVÁBB