A busa húsának rendszeres fogyasztása csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezért húsát az érelmeszesedést megelőző élelmiszerek közé sorolhatjuk.
A halfogyasztás ősidők óta táplálkozásunk fontos része. Egészségre...
TOVÁBB
A „más állapotnak” meg vannak a sajátosságai. Várandósság alatt az édesanya szervezetén belül növekszik egy kis lény, aki plusz terhet jelent az anya szervezetének. Vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, jó...
TOVÁBB
Egy olyan dologgal fogunk most foglalkozni, ami engem hihetetlenül dühít, és egyszerűen nem értem, hogy lehet ezt az emberek elé tenni, étel néven ráadásul. Sokan meg sem kérdezik az étteremben, hogy milyen halat...
TOVÁBB
A rendszeres halfogyasztás jótékony hatással van a béldaganatok leküzdésében. Javíthatja a béldaganatban szenvedő betegek túlélési esélyeit az omega-3 zsírsavakban gazdag halak - mint például a tonhal és a lazac -...
TOVÁBB