jód

1 - 4 / 4
A jód finom egyensúlya – amikor a test karmestere túl halk vagy túl hangos
A jód olyan, mint a test finom karmestere: ha túl kevés van belőle, a dallam lelassul, ha pedig túl sok, a harmónia felborul. Az emberi szervezet működésében kevés olyan ásványi anyag van, amely annyira kényes egyensúlyt...
TOVÁBB
A jódban gazdag ételek ereje – természetes támogatás pajzsmirigyünknek és egészségünknek
Az emberi test számos apró, de nélkülözhetetlen tápanyaggal működik olajozottan, ezek közül az egyik legfontosabb a jód. Bár csak nyomokban van jelen a szervezetben, a hatása annál nagyobb: pajzsmirigyünk hormonjainak...
TOVÁBB
A káposzta nagyon jó élelmi rost-, kalcium-, magnézium- és káliumforrás
A káposzta talán az egyik leggyakrabban előforduló zöldségünk. Az antioxidánsokban gazdag káposzta javítja az agyműködést, az emésztést, miközben véd a bőr- és szívbetegségek ellen. Alacsony kalóriatartalma miatt fogyókúrázók...
TOVÁBB
Ásóka, a körömgomba
  Ásókának nevezzük azt a láb- és kézkörmök alatt élő gombát, amely nemcsak esztétikai problémát jelent, hanem egy idő után fájdalmas is lehet, ha nem kezelik időben a fertőzést. Nedves, meleg helyen gyorsan szaporodik,...
TOVÁBB

Címkék