kálium

1 - 8 / 8
Dr. Papp Lajos szívsebész professzor ezt mondja előadásaiban már évek óta
  A só az élet. Találjuk meg mindig az egészséges középutat!   1. Úgy szeretlek édesapám, mint az emberek a sót. A magyar meséknek mindig komoly tanulságuk van! 2. A kecske imádja és nyalogatja a sót, ha...
TOVÁBB
Miért nem reklámozzák a mazsolát?
  A mazsola tökéletes élelmiszer, mézédes, pedig nem adnak hozzá cukrot, mint egyes más szárított gyümölcsökhöz.   A mazsola szuper energiabomba, magas a szénhidrát tartalma, de tele van rosttal, káliummal, vassal, de zsír...
TOVÁBB
Nyers, szűretlen almaecet mindenek felett!
  A nyers organikus almaecet tápláló, organikusan termesztett almából készül és sok hasznos összetevőből áll, mert a nyers almaecetet nem pasztőrözik. Az almaecet két erjedési folyamaton megy át, ahol enzimeket és életet...
TOVÁBB
Gyomorpanaszok ellen hagyd héjában a krumplit
   A héj nélkül főtt krumpli keményítőnek számít, mert anyagcserei végterméke sav. Ha azonban héjában főzzük, vagy sütjük az ásványok megmentésével lúgos végterméket kapunk. Ebben az esetben a krumpli nem a keményítők, hanem...
TOVÁBB
Lábdagadásra az egyik leghatékonyabb a petrezselyem tea
  Erős vizelethajtó hatása miatt már az ókorban is felhasználták a petrezselymet. Az egészségre gyakorolt pozitív hatásait számos tanulmány és vizsgálat megerősíti.   A lábdagadást előidézheti súlygyarapodás, rossz...
TOVÁBB
Narancsszínű vitaminbomba - a sütőtök is gyógynövény
  Még tart a sütőtök szezonja. Ne hagyd ki, hiszen olyan gyógyhatásokkal rendelkezik a sütőtök, mely más természetes forrásból nem pótolható a téli időszakban.   A gyerekek általában nem szeretik, de idővel ők is...
TOVÁBB
Bulgurt a tányérodba!
  A bulgur egy nagyon finom, hazánkban nem rég felfedezett gabonaféle, számtalan jótékony hatással. Meg kell kóstolnod, mielőtt véleményt alkotnál!   A bulgur – más néven török búza (vagy török rizs) – tulajdonképpen...
TOVÁBB
Fekete melasz: a fekete arany!
  Pótolhatjuk szervezetünkben a hiányzó ásványi anyagokat, vitaminokat, esszenciális aminosavakat a fekete melasz fogyasztásával A melasz nevű sűrű szirup a cukornád feldolgozása során keletkezik, a cukorgyártás...
TOVÁBB

Címkék