Rezveratrolban, bioflavonoidokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag a kékszőlő.
Nemcsak szederből készíthetünk vasbort, melynek fogyasztása a népi megfigyelések szerint jótékony hatással...
TOVÁBB
A rezveratrol szervezetre gyakorolt hatásainak se szeri, se száma. Erről a polifenol antioxidánsról, ami a vörösborban és a szőlőben természetes formájában fordul elő, kimutatták, hogy számos más jótékony hatása...
TOVÁBB
Patikákban lehetett réges-régen kapni vasbort. Úgy gondolom, hogy olvasóink közül nagyon sokan emlékeznek még rá és fogyasztották is. Feledésbe merült, de fanyar, gyümölcsös íze még mindig ott van a szánkban.
A...
TOVÁBB
Bizonyára sokan emlékeznek még a direkt termő szőlőfajták közül az Izabellára.
Fotó: Egészségtér
A szőlő a gyümölcsök nagy családjában különleges helyet foglal el. Azon kívül, hogy az emberiség legrégibb...
TOVÁBB
A rezveratrol a vörös szőlő héjában található olyan antioxidáns, mely kifejezetten jótékony hatással van az egészségre. Segíthet megelőzni az infarktus, az agyvérzés és az érelmeszesedés kialakulását.
A franciáknál...
TOVÁBB