A szívroham és az agyvérzés legfőbb oka az artériák zsír- és kalciumlerakódása.
A brokkoli és a kelbimbó nemcsak jó vitamin- és ásványianyagforrás, hanem olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek...
TOVÁBB
Kutatások bebizonyították, hogy a burgonyában számos egészségvédő hatóanyag van, melyeknek köszönhetően kezelhetővé válhat a gyomorhurut, a vastagbélhurut, a gyomor- és bélfekély.
Fotó: egészségtér
A krumpliban...
TOVÁBB
A magas vérnyomást nevezhetjük „néma gyilkosnak” is, mivel a szívroham, a szívelégtelenség, a stroke és nem utolsó sorban a veseelégtelenség kiindulási alapját is jelentheti.
A magas vérnyomás rendkívül gyakori...
TOVÁBB
Az édesköményt már az ókorban is ismerték. Az egyik legjobb természetes emésztést segítő növény.
A görög mitológiában mágikus erőt tulajdonítottak neki, a középkorban pedig a kulcslyukakat tömték tele a magokkal a...
TOVÁBB
A szívroham, szívleállás minden évben emberi életek millióit oltja ki. A probléma rendkívül veszélyes, és semmiképp sem szabad félvállról venni. Természetesen az első dolgunk az kell legyen, hogy ha rosszul érezzük...
TOVÁBB
Szerencsés, aki szereti a babot, mert gyógyító hatása elengedhetetlen.
A brokkoli után a zöldbab az egyik leghatásosabb zöldség, mellyel megelőzhető a rák.
A bab népies magyar neve: paszuly.
A bab segít felvenni a harcot...
TOVÁBB