A tavasz első friss zöldsége az újhagyma, melynek fogyasztásával nagymértékben hozzájárulunk egészségünk megőrzéséhez.
Az újhagyma fogyasztása segít megelőzni az érelmeszesedést, serkenti az emésztést, erősíti...
TOVÁBB
A szerecsendió egy olyan fűszer, amely hosszú távon fogyasztva rendkívüli gyógyhatással rendelkezik.
A szerecsendió egy aromás fűszer. Illóolaja miriszticinből és elemicinből áll, amelyek nagy mennyiségben kábító...
TOVÁBB
A karalábé tartalmazza mindazokat a fontos anyagokat, melyekre szervezetednek egészséges működése fenntartása érdekében szüksége van. Fogyasztásának jelentősége van szervezetünk védelmében.
A karalábé a...
TOVÁBB
Egészségünk láthatatlan ellenségei a szervezetben felhalmozódó mérgek, amelyek alattomosan támadnak bennünket. Időről-időre ezért elkel egy-egy tisztítókúra, amelyek által felfrissülhetünk. Nézzük, mely...
TOVÁBB
A padlizsán július végétől késő őszig kapható. Lila héjú, szivacsos állományú bogyóját fogyasztjuk.
A növény vadon élő faját egyes leírások szerint Dél-Ázsiában kezdték el nemesíteni, más adatok szerint viszont India...
TOVÁBB