Mitől olyan egészséges az almaecet? Az értékes alkotóelemektől, mivel az almában fellelhető szinte összes alkotóelem az almaecetben is megtalálható.
Fotó: Egészségtér
100 gramm friss alma, a héjával együtt például...
TOVÁBB
Ősszel nincs jobb és egészségesebb csemege a sütőtöknél!
A sütőtök rendkívül sok fontos tápanyagot rejt magában és még finom is. Ha étrendünkbe beépítjük a sütőtök rendszeres fogyasztását, szervezetünk igencsak...
TOVÁBB
Ha gyulladásgátló élelmiszereket eszel, és kihagyod a lisztet és a fehér cukrot a napi menüdből, már egy hét alatt fantasztikus változást észlelsz a bőrödön.
Ha gyakran fogyasztod az alábbi élelmiszereket, akkor nem csak...
TOVÁBB
A saláta gyógyhatásait régóta kutatják, és számos, a szervezet számára előnyös hatásról számoltak be idáig.
Antioxidáns hatás
A salátalevél a legtöbb növényi ételhez hasonlóan igen jó antioxidáns hatással bír, habár...
TOVÁBB
Az egész évben beszerezhető sárgarépa a levesek, zöldséges ételek többségének alkotóeleme, ezért valószínűleg senki sem gondolná, hogy nem fogyaszt belőle eleget. Érdemes azonban tudatosan is beiktatnunk...
TOVÁBB
Kitűnő gyógyszer, sok C-vitamint, antioxidánst és növényi rostot tartalmaz, zsírégető tulajdonsága miatt ajánlott fogyókúrázóknak.
Flavonoidjainak és béta-karotinjának köszönheti tumor ellenes hatását. Hallgat a ribiszke és...
TOVÁBB
A sárgarépa egész évben beszerezhető, a levesek, zöldséges ételek többségének alkotóeleme, ezért valószínűleg senki sem gondolná, hogy nem fogyaszt belőle eleget.
Érdemes azonban tudatosan is beiktatnunk...
TOVÁBB
Az édesburgonya nemcsak, hogy jó hatással van a szervezetünkre, de ez az egyik legtáplálóbb zöldség.
Az édesburgonya a szulákfélék családjába és a hajnalka nemzetségbe tartozó növény, melyet főként gyökeréért...
TOVÁBB