A datolya a vitaminok, ásványi anyagok és rostok egészséges forrása.
A datolya magában is ehető, azonban vigyázzunk fogyasztásával, mivel nagy mértékben tartalmaz cukrot és kalóriát!
A datolya eredete
A datolya a...
TOVÁBB
Az Aloe vera évezredek óta keresett és megbecsült növény, külsőleg és belsőleg is hozzájárul az egészség megőrzéséhez, valamint visszaállításához.
Már az ókori Kínában, Indiában és Rómában is népszerű volt, az...
TOVÁBB
A tavasz első friss zöldsége az újhagyma, melynek fogyasztásával nagymértékben hozzájárulunk egészségünk megőrzéséhez.
Az újhagyma fogyasztása segít megelőzni az érelmeszesedést, serkenti az emésztést, erősíti...
TOVÁBB
Ennek a csodagyümölcsnek igen magas a gyümölcscukor-, pektin-és csersavtartalma, rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő.
A gyümölcs származási helye az Amerikai Egyesült Államok és Kanada keleti része. Különleges...
TOVÁBB
A daganatos betegek számára veszélyes lehet néhány élelmiszer fogyasztása, ugyanis erősíthetik a daganatos sejtek terjedését, növekedését.
Lássuk melyek ezek az élelmiszerek, amelyeket kerülni...
TOVÁBB
Az egész évben beszerezhető sárgarépa a levesek, zöldséges ételek többségének alkotóeleme, ezért valószínűleg senki sem gondolná, hogy nem fogyaszt belőle eleget. Érdemes azonban tudatosan is beiktatnunk...
TOVÁBB
Minden ember más és más, különbözőek vagyunk, kívül és belül egyaránt. Nem biztos, hogy egy gyógymód minden ember számára ugyanolyan jó és hatásos.
A legtöbbet a megelőzéssel tehetünk magunkért. Ez a cikk...
TOVÁBB
A brokkoli igazi multivitamin és ásványi anyag bomba, hiszen jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősítheti a csontozatot. Rendkívül egészséges és sokoldalú zöldség,...
TOVÁBB
A sárgarépa egész évben beszerezhető, a levesek, zöldséges ételek többségének alkotóeleme, ezért valószínűleg senki sem gondolná, hogy nem fogyaszt belőle eleget.
Érdemes azonban tudatosan is beiktatnunk...
TOVÁBB