savanyúság

1 - 5 / 5
Emésztőrendszerünk legtökéletesebb gyógyszere a fejeskáposzta
  A káposzta az egyik legrégibb és legelterjedtebb természetes gyógyszerünk. Méltánytalanul hanyagoljuk ezt az egyik legértékesebb zöldségfélét. Jó tulajdonságai - olcsó, egész évben kapható, gazdag tápértékű és...
TOVÁBB
Káposztasaláta - Igazi vitaminbomba
  Méltatlanul alábecsüljük a káposztát, pedig köztudott, hogy nagyon egészséges, rengeteg vitamint tartalmaz, nemcsak C-, hanem B-vitaminokat, valamint egyéb hasznos tápanyagokat is. Sárgarépával és hagymával még...
TOVÁBB
Paprika csalamádé készítése
  Hozzávalók   3 kg tisztasúlyú paprika (lehet sárga, piros, zöld, vegyesen), 1 kg vöröshagyma.   Felöntő léhez   3 l csapvíz, 90 dkg kristálycukor, 15 tk jó minőségű, jódozatlan só, 3 tk borkén, 3...
TOVÁBB
Savanyú uborka télire tartósítószer mentesen
  Egyre többen vannak, akik fontosnak tartják, hogy tartósítószer mentes ételeket tegyenek az asztalra. Ez a savanyítási módszer senkinek nem fog csalódást okozni.    Hozzávalók   - 2 l víz, - 10 tk só (nem jódozott), -...
TOVÁBB
Csalamádé savanyúság
  Csalamádé savanyúság   Fotó: egészségtér Hozzávalók 2 kg alapanyaghoz (uborka, paprika, káposzta, hagyma)   - 3 dl 10 %-os ecet, - 7 dkg só (nem jódozott, durva szemcsés), - 50 dkg cukor, - 1...
TOVÁBB

Címkék