A datolya jelentős egészségügyi előnyökkel járhat. Bizonyítottan növeli az energiát, segíti a vasképződést és elősegíti az emésztést.
A különféle tápanyagokban, rostokban és antioxidánsokban gazdag datolya...
TOVÁBB
A sörélesztő fogyasztása viszonylag új és sokak számára elsőre furcsán hangzik, azonban egyre többen ismerik fel tápláló erejét és egészségügyi hatásait.
A sörélesztő egy olyan gomba, amelyet malátán érlelnek, majd...
TOVÁBB
Az eperfa igénytelen és sokat terem. Az eperfa levelét, ágát és kérgét is felhasználhatjuk gyógyászati célokra. Készíthetünk belőle lekvárt, gyümölcslevet és meg is száríthatjuk. A fehér eperfa nem igényel különleges...
TOVÁBB
A kelkáposzta nagyon gazdag vitaminokban. 100%-ban fedezi egy átlagos ember napi A- és C-vitamin szükségletét.
A kelkáposzta nagy mennyiségben tartalmaz még K-vitamint, mely a normál véralvadás, az egészséges csontok...
TOVÁBB
A vanília egyedülálló aromáját nagyon sokan szeretik. Az igazi vaníliát a szintetikus vanillinnel próbálják helyettesíteni, de az utánzat meg sem közelíti az eredeti intenzitását és harmóniáját. Ráadásul a valódi vaníliának...
TOVÁBB
A lecitin szerepet játszik a sejtek felépítésében, hatására nő a szervezet teljesítőképessége, stabilizálja az idegműködést.
A lecitin fő alkotórésze a kolin és az inozitol, két igen fontos...
TOVÁBB
Tanulmányok kimutatták, hogy a rozmaring hatékonyan megállítja a memória elvesztésének folyamatát és az ennek következtében fellépő mentális lelassulást.
A rozmaring igen népszerű gyógy- és fűszernövény....
TOVÁBB
A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta ismeri. Élénksárga színe és különleges aromája mellett erős antioxidáns, emésztés-serkentő,...
TOVÁBB