Hogyan szerez vevőket a gyógyszermaffia

 

Először is szeretném leszögezni, hogy amikről olvasni fogsz, azok nem vélemények, nem az én gondolataim, hanem TÉNYEK! Az itt közzétett információk bizonyos emberek számára sokkolóak lehetnek, mások talán már tudnak némelyikről.

 gyógyszer maffia, gyógyszerek mellékhatása, betegségek, betegségek kitalálása, B17-vitamin, sárgabarack, sárgabarack mag, skorbut, egészséges táplálkozás, egészséges határérték, koleszterin szint, magas vérnyomás, vitaminok, sófogyasztás, vércukorszint

Nem kívánok véleményt fűzni hozzájuk, mert mindenki le tudja vonni magának a következtetést. A gyógyszeripar évi 1100 milliárd dolláros üzlet a világban, tehát az egyik legnagyobb üzlet. És azért szeretném megosztani veled ezeket, hogy egyrészt tanulj belőlük, másrészt felismerd, mi történik, amikor rajtad próbálják meg alkalmazni.

Szóval íme néhány stratégia, amiket a gyógyszergyárak alkalmaznak a vevőszerzésre.

 

1. Stratégia: az "egészséges" határértékek leszállítása

Például a vércukorszintnek van hivatalosan rögzített határértéke papíron. Tegyük fel, hogy 9-es értékig normális a vércukorszint.

Hogyan csinálnak pillanat alatt sok millió új beteget?

Összeültetnek egy tudományos bizottságot, akik leszállítják a határértéket 6,3 értékre. Mostantól ha valakié ezt meghaladja, kapja a gyógyszert a "betegségére".

És apránként csökkentik a határértéket évről évre!

Ugyanezt csinálják a vérnyomással, a koleszterinszinttel stb.

Kiválóan működik, mert máris van több millió új "beteg" akiknek el lehet adni gyógyszereket jó magas profittal.

 

2. Stratégia: az egészséges táplálkozás manipulálása

Mivel az emberek egészségesen táplálkoznak, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek.

Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára.

Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik "felfedezik" például azt, hogy az amúgy egészséges só fogyasztása káros, és le kéne csökkenteni a napi bevitelét.

Az állami hivatalok pedig gondolkodás nélkül intézkednek, hogy csökkentsék a só fogyasztását például az iskolákban.

A gyerekek máris kevesebb sót esznek, és mivel a sóhiányos embereknek gyakrabban van fejfájásuk, el tudnak nekik adni például fájdalomcsillapító gyógyszereket.

Ugyanezt eljátszották a magas zsírtartalmú ételekkel is, és még sorolhatnám...

 

3. Stratégia: Konkurencia hatástalanítása 

3/1. eset: Konkurencia hatástalanítása állami hivatalok által

Csak egy példa: jogilag kizárólag gyógyszerre mondhatod azt, hogy attól "meggyógyultál".

Ez azért is ellentmondásos, mert ott van például a skorbut betegség, amit már az orvosok is elismernek a C-vitamin hiánybetegségének. Ebből következik, hogy ha nem eszünk C-vitamint, előbb utóbb skorbutban meghalunk. De ha már megvan a skorbut, csak még kezdeti fázisban van, és időben szedünk rá C-vitamint, akkor még "meggyógyul" - nem? Na mindegy. Minden esetre ilyet tilos mondani valamiért.

 

3/2. eset: Konkurencia hatástalanítása: az egészséges koncentrált élelmiszerek (táplálékkiegészítők)

Már nagyon sok MLM (multi levél marketing vagy network marketing egy értékesítési vállalkozás-forma) rendszerben forgalmazott egészséges készítmény van, amiktől emberek egészségesebbek lesznek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért amelyikről csak tudják "kiderítik" hogy káros, és betilttatják. Ha árultál már valaha táplálék kiegészítőket, akkor tudod, hogy miről beszélek. És valószínűleg azt is tudod, milyen akadályokat kell leküzdened a gyógyszermaffiával azért, hogy forgalomba tudj hozni egy egészséges készítményt. (Miközben az alkohol, a dohányzás, illetve a gyógyszerek, amelyek mellékhatása közt szerepel a "hirtelen halál" gond nélkül árulhatók. Azokkal semmi probléma, de egészséges élelmiszert, azt ne.)

 

 

3/3. eset: Konkurencia hatástalanítása: vitaminok

Mivel túl sok vitamint szednek az emberek, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik "meghatározzák" a vitaminok napi bevitelének "határértékeit" és azokat állami hivatalokon keresztül elfogadtatják és betarttatják. Ne egyenek már olyan sok vitamint az emberek, mert még a végén egészségesek lesznek, és ez csökkenti a gyógyszergyárak bevételét.

De van erre sokkal durvább példa is.

 

Ott van például a B17 vitamin, ami valamiért nem szerepel a vitaminok általánosan "elfogadott" nemzetközi osztályozásában.

Bár "A világ rák nélkül" könyv teherautónyi bizonyítékra derít fényt arról, hogy a rák valóban a B17 vitamin hiánybetegsége, épp úgy, ahogy a skorbut a C-vitamin hiánybetegsége. De amikor B17 vitaminról megkérdeztem egy onkológust (rák orvost), azt a választ kaptam, hogy "B17 vitamin nem létezik, és az egész egy nagy baromság."

 

Mivel a könyv szerint B17 vitamin legnagyobb mennyiségben a sárgabarackmagban található, megkérdeztem róla az onkológust, aki a következőt mondta: "a sárgabarackmag mérgező!"

Mondom neki: Doki, 20-at eszek naponta!!! - Nah, arra nem tudott mit mondani. (Gondoltam magamban, ennyit az "orvostudomány" álnéven futó gyógyszermaffiáról.)

 

Nyilván, ha a gyógyszermaffia beismerné, hogy a rák tényleg a B17 vitamin hiánybetegsége, az évi 100 milliárd dolláros rák biznisz egyik napról a másikra történelem lenne

 

...mivel nem lehet monopolizálni a sárgabarackmagokat, se a B17 vitamint, se azt a másik 1400 természetben előforduló élelmiszert, ami még tartalmazza. Tehát az információ hatástalanítása egyértelműen anyagi érdek a gyógyszermaffia számára, akik mellesleg tenyerükön hordozzák az orvosok tananyagait is.

 

4. Stratégia: Betegségek kitalálása - Nem vicc!!!

Erre csak egy megtörtént esetet szeretnék megosztani veled, bár sok van belőle. Ez a példa nem a kitalált betegségekre árult védőoltásokkal kapcsolatos, bár azok is ide tartoznak. A példa, amit mondani fogok sokkal durvább azoknál! Sőt, olyan durva, hogy dokumentumfilmek is készültek róla.

A sztori röviden: Az 1990-es évek elején Amerikában a gyógyszergyárak vezetői összeültek, ahol a jelmondat a következő volt:

"Ki kell terjesztenünk a piacunkat a gyerekekre, mivel ők még kihasználatlan piacot képeznek."

Majd meghívtak pszichiátereket, amit aztán nem követett semmilyen tudományos vizsgálat. Egyik napról a másikra gyerekek több mint 10 százalékát "hiperaktívnak" diagnosztizálták.

 

Mi volt a megoldás?

Természetesen gyógyszerek, mégpedig pszicho stimuláns drogok, például: Ritalin, Concerta, Methylin, Equasym XL... hogy néhány márkát említsek. Ez 69 milliárd dollárt hozott annak a pár gyógyszergyárnak.

Hogy volt-e mellékhatása ezeknek a drogoknak? Persze! Bár azokat "elfelejtették" előre közölni az orvosokkal, és "betegekkel".

Mellékhatás volt például az eset, amikor a kisfiú egyszer csak minden ok nélkül leszúrta a saját apját tévénézés közben, majd pár nappal később öngyilkos lett.

Szintén mellékhatás volt az, amikor az egyik gyerek fegyverrel ment iskolába, ahol 14 embert minden ok nélkül lelőtt, majd öngyilkos lett.

 

Hihetetlen?

Dokumentumfilmek készültek róla valódi orvosokkal, szülőkkel, kiszivárgott felvételekkel arról, hogyan kenték a gyógyszergyárak a hatóságokat azért, hogy mindezt engedélyezzék.

Zárásképp szeretném még egyszer leszögezni:

Amit ebben a levélben megosztottam veled, azok nem az én véleményeim, hanem TÉNYEK!

Nem kívánok hozzájuk véleményt se fűzni, mivel Te is le tudod vonni a következtetéseket.

Védd meg magad és a családodat az olyan bűnözőktől, mint a gyógyszeripar. És soha ne használj olyan etikátlan marketing eszközöket, mint ők, mert ahogy Shakespeare is mondta, az igazság előbb utóbb úgyis kiderül, és akkor vége a játéknak.

Írta: Debreceni Gergely

 

magas vérnyomás

Mi történik, ha elég vizet iszunk éhgyomorra?
  A japán vízterápia hihetetlenül népszerű a felkelő nap országában - a japán emberek évszázadok (ha nem több ezer éve) óta ismerik ezt az...
TOVÁBB
A rák mindig is gyógyítható volt, de jobb, ha megelőzzük – 10 jó tanács Gyuri bácsitól
  A bükkszentkereszti füvesember ősi gyógyító család sarja, huszonegyedik a generációk sorában. Leghíresebb felfedezése a cukorbetegség elleni tea,...
TOVÁBB
Fagyaszd le a citromot és mondj búcsút a cukorbetegségnek, a daganatoknak és az elhízásnak!
  A citrom az egyik legegészségesebb gyümölcsökhöz tartozik. Az egész világon számtalan egészségügyi problémára alkalmazzák, helyet kap a konyhában...
TOVÁBB
Erről a növényről már a régmúlt időkben is azt tartották, hogy a halálon kívül mindent gyógyít
  A feketekömény (Nigella sativa), vagy más néven a kerti katicavirág enyhítheti  a hajhullás, az allergia, az arcüreggyulladás, az ingerültség, az...
TOVÁBB
NEKED AJÁNLJUK
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején sikeresen alkalmazták ezt a szert súlyos betegségeknél, elég jó...
TOVÁBB
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú gyógyszerek vénykötelesek. A metamizole-t 1920-ban...
TOVÁBB
A világ leghalálosabb pirulái – Xanax és társai, avagy a benzodiazepinek veszélyei, mellékhatásai
  A Xanax nevű szer a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás...
TOVÁBB
Megtalálták a rák valódi okát
  Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát. Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Hízol, rosszul alszol, és fájnak az ízületeid?
  A köménymag gyógyászati hatásait régtől fogva ismeri az emberiség, a népi gyógyászat...
TOVÁBBI CIKKEK
Kulcs az égiek kapujához – Tavaszi kankalin
  A tavaszi kankalin, latin nevén Primula veris, apró, évelő növény, amelynek a...
Felfedezés Magyarország egyik leglenyűgözőbb természeti csodájában - a Rám-szakadékban
  Magyarország sokszínű és lenyűgöző tájakat kínál azoknak, akik szeretik felfedezni a...
Méhpempő: Az egészség varázslatos csodaszere
  A méhpempő a méhek garatmirigyében termelődő fehéres, tejszerű, sárgás színű, savanykás,...
Nagyanyáink még tartották – Eltűntek a tyúkok a kiskertből?
  Nagyanyáink kertjéből még nem hiányozhatott a baromfi, de manapság mintha már nem lenne...

Címkék