Az arónia egy rendkívül egészséges bogyós gyümölcs, amelyet az utóbbi években egyre nagyobb népszerűség övez, különösen a magas antioxidáns-tartalma miatt. Az alábbiakban szeretném bemutatni az arónia gyógyhatásait...
TOVÁBB
A fokhagymalé elsődleges előnyei közé tartozik a kopaszság megelőzése, a koleszterinszint csökkentése, a bőrápolás, az immunrendszer erősítése és a fogyás elősegítése. Ezenkívül elősegíti a nemi hormonok...
TOVÁBB
A pitypanggyökér egészségügyi előnyeit élvezheted, ha tudod, hogyan kell ezt a gyógynövényt megfelelően használni.
A pitypang minden részét évszázadok óta használjuk a népgyógyászatban. A hagyományos kínai orvoslásban...
TOVÁBB
Kicsit talán gusztustalannak tűnik, ennek ellenére a kínai hernyógombát a leghatásosabb gyógygombának tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására.
A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) vagyis...
TOVÁBB
Az uborka élettani hatása jelentős. Legjobb hámozatlanul és nyersen fogyasztani. Kiváló gyulladásgátló és lúgosító, javítja a veseműködést és serkenti az emésztést, hasznát vehetjük a rák megelőzésében is. A...
TOVÁBB
A rezveratrol a vörös szőlő héjában található olyan antioxidáns, mely kifejezetten jótékony hatással van az egészségre. Segíthet megelőzni az infarktus, az agyvérzés és az érelmeszesedés kialakulását.
A franciáknál...
TOVÁBB
Az uborka a negyedik leggyakoribb termesztett zöldség a világon, és az is ismert, hogy az emberi szervezet számára az egyik legjótékonyabb élelmiszer, ezért „szuperételnek” is nevezik.
Az uborkát gyakran permetezik,...
TOVÁBB
A curry egyik alkotóelemében található kurkumin elpusztította laboratóriumi körülmények között a nyelőcsőrák sejtjeit, ezért elképzelhető, hogy hatékony rákellenes szer fejleszthető belőle - közölték ír kutatók.
Az...
TOVÁBB
A rák titkolt ellenszere? Rákellenes vitamint titkol a gyógyszeripar?
World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar régóta próbál eltitkolni,...
TOVÁBB
A kelbimbó méregtelenít, rákellenes, csökkenti a koleszterint, gyulladáscsökkentő hatása pedig hasznos lehet a reuma megelőzésében.
Sokan nem szeretik állítólagos kénes íze miatt. Ha megfelelő ideig főzzük, akkor ezt...
TOVÁBB
Az uborka sokak kedvence, nélkülözhetetlen hozzávalója a szendvicseinknek vagy a salátáknak. De azon kívül, hogy nagyon jó az illata és az íze is számos más hasznos tulajdonsággal is rendelkezik ez a zöldség.
Az uborka...
TOVÁBB