probiotikum

1 - 11 / 11
Egy ősi természetes gyógymód újrafelfedezése
  A savanyú káposzta leve a legjobb természetes probiotikum források egyike. A fermentálás folyamata során a káposzta természetes módon erjesztett jótékony baktériumokat, például Lactobacillusokat tartalmaz,...
TOVÁBB
Kimchi: Az erjesztett koreai csoda
  A Kimchi Dél-Korea egyik legismertebb nemzeti étele, amely több mint ezeréves múltra tekint vissza. Eredetileg a téli időszakra szánt tartósított zöldségként született meg, amikor friss zöldségek nem álltak rendelkezésre....
TOVÁBB
Immunrendszerünk hatékonyságát 70 %-kal növelik a probiotikumok!
  Az immunrendszerünk a testünk védelmi vonala a különböző kórokozók ellen, amelyek fertőzéseket és betegségeket okozhatnak. Egyre több kutatás bizonyítja, hogy az immunrendszerünk hatékonysága nagymértékben függ a...
TOVÁBB
A természet erejével allergia ellen!
  Az allergiás reakciók sok ember életét nehezítik meg, különösen a tavaszi és nyári időszakban, amikor a pollen koncentrációja a levegőben jelentősen megemelkedik. Azonban a gyógyszerek helyett egyre többen keresnek...
TOVÁBB
Miért fontos a nők számára a probiotikum fogyasztása?
  Az egészséges emésztőrendszer alapvető fontosságú az általános jóllét szempontjából, és a probiotikumok szerepe ebben kiemelkedő. Különösen a nők számára fontos a probiotikumok rendszeres fogyasztása, mivel számos...
TOVÁBB
Évezredes bölcsesség: az egészség és a betegség egyaránt a bélben kezdődik
  Emésztőrendszerünk és szervezetünk egészsége a vastagbelünket benépesítő, milliárdnyi mikroorganizmus tevékenységén múlik. A normál bélflóra állapotának, összetételének megváltozása idővel az emésztőrendszer...
TOVÁBB
Mit tenne az orvos, ha rákkal diagnosztizálnák?
  Mark Hyman orvost megkérdezték, mit tenne, ha diagnosztizálnák nála a rákot.   Hyman szerint az orvosi protokoll ma nem a betegség gyökereit, csak a tüneteit kezeli. Két embernek nem egyforma a betegsége, ezért nem...
TOVÁBB
A joghurt fogyasztás előnyei
  Ha jótékony baktériumokat akarunk fogyasztani, akkor a joghurt egy nagyon jó választás. A joghurt probiotikum, szükséges az egészséghez, de cukor nélkül.   A probiotikumok erősítik az immunrendszert, segítenek a...
TOVÁBB
A kovászos uborka ezer csodája
  Az egészség a táplálkozással és az emésztéssel szorosan összefügg.   Az uborka már több ezer éve ismert, nálunk azonban csak a 17. század óta terjedt el. Viszont az uborka kovászolt változata csak jóval később hódította...
TOVÁBB
A legjobb ételek a hasnyálmirigy egészségének fenntartásához és gyógyításához
  Testünk egészségének megőrzéséhez feltétlenül szükséges, hogy hasnyálmirigyünk is megfelelő állapotban legyen, mivel a hasnyálmirigy fontos szerepet tölt be a szervezetünk működésében. Ha a hasnyálmirigy nem egészséges,...
TOVÁBB
Bélflóra helyreállítása antibiotikum-kúra után természetesen
  Bélflóránk fő funkciója immunrendszerünk állandó készenléti szinten tartása, valamint a kórokozókkal szembeni védelem.   Sajnos néha elkerülhetetlen orvos által felírt antibiotikumokat szedni. Előfordulhat, hogy...
TOVÁBB

Címkék