Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid

 

Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején sikeresen alkalmazták ezt a szert súlyos betegségeknél, elég jó eredménnyel, mindezek ellenére a hidrogén-peroxid mind a mai napig nem épült be gyógyszerként a köztudatba egyszerűsége és olcsósága miatt, sőt legtöbb esetben alaptalan támadások érik a közmédia által felkarolt ismeretlen orvosoktól.

hidrogén-peroxid, egészséges életmód, Neumivakin, fogfájásra, fülfájásra, rossz lehelet ellen, penész ellen, fertőtlenítő

Kitisztítja a szervezetet, erős antioxidáns, megszünteti az oxigénhiányos állapotokat, így megakadályozza a rákos sejtek szaporodását. Minden betegség esetén nagyon ajánlott!

 

Belsőleg: Kúraszerűen 1,2,3.....20 cseppet 1dl vízzel meginni naponta 3x, majd visszafelé 20,19,18......1cseppet. A nagyobb hatás érdekében előtte 1 csipet só, utána vitamin bevitel (pl. 1 alma) ajánlott!

 

Külsőleg: Borogatva, bedörzsölve, kenegetve a bármilyen problémás bőrre (melanóma, pikkelysömör, lábgomba, tyúkszem, sebek, fogíny, miteszerek, ráncok, stb.). Gyógyszertárban kapható!

 

Teljeskörű leírás: Kovács József Hidrogén-peroxid-az eltitkolt gyógyszer! c. könyvében.

hidrogén-peroxid, egészséges életmód, Neumivakin, fogfájásra, fülfájásra, rossz lehelet ellen, penész ellen, fertőtlenítő

Ez a halványkék színű folyadék, híg oldatban színtelen, gyenge sav, voltaképpen egy erős oxidálószer. A legtöbbünknek a hidrogén-peroxidról a hajszőkítés, illetve a fog fehérítés jut eszünkbe, de még számtalan más területen is segítségünkre lehet.

  

 

Fertőtlenítsük az aprító pultot 

Csak annyi dolgunk van, hogy ráfújunk az oldatból a pultra, pár percig hagyjuk állni, majd töröljük ezután fényesre.

 

A csillogó vécécsésze

Öntsük bele egy adagnyi hidrogén-peroxidot a vécébe. Hagyjuk félórát állni, majd sikáljuk ki egy kicsit.

Tartsuk tisztán vele a hűtőt is. A hidrogén-peroxid nem mérgező, ezért bátran kitörölhetjük a hűtőnket.

 

Penész ellen

Vessük be a makacs penészfoltok ellen. Nem bánjuk meg.

 

Tisztítsuk meg a vágódeszkát

Egy használt, alaposan összevagdosott vágódeszka remek búvóhely a baktériumok számára. Használjuk az olcsó hidrogén-peroxid és az ecet erejét a hatékony fertőtlenítésre.

 

Segít a gombatenyésztésben

Hihetetlen, de valóban elősegíti az úgynevezett osztriga gomba növekedését, amelynek zsákját a hűtőben kell tárolni.

 

Zöldségek tisztítása

Tegyünk 3 százaléknyi hidrogén-peroxidot egy vízzel teli szórófejes flakonba, majd fújjuk be a zöldségeket és hagyjuk 5 percig, hogy elpusztítsa a baktériumokat. Ezután öblítsük le a zöldségeket.

 

Mosogatószivacs tisztítása

A mosogatószivacson millió baktérium telepszik meg egy idő után. Egy üvegben vegyítsünk össze hidrogén-peroxidot és meleg vizet fele-fele arányban, majd öntsük rá a szivacsunkra és hagyjuk állni 15 percet. Ezután alaposan öblítsük le a szivacsot.

 

Fogfájás ellen

Fele víz és fele 3%-os hidrogén-peroxid arányban készítsünk szájöblítő vizet, amely megöli a baktériumokat és a fogakat is fehéríti, és ráadásul a fogfájás ellen is hatékony lehet.

 

Fülfájás ellen

Hidrogén-peroxiddal egykettőre megszüntetheti a fülfájást. 3 százalékos, kereskedelmi minőségű oldattal, három-négy óránként csepegtessen három, négy vagy öt cseppet a hallójáratba. A fájdalom és a gyulladás enyhülni fog. Ügyeljen arra, hogy a ruhájára ne kerüljön, mert fakítja a szövetek színét.

 

Rossz lehelet ellen

Ha hidrogén-peroxidban tartja a fogkeféjét, elpusztíthatja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat. Sörtével lefelé tegye egy hidrogén-peroxiddal megtöltött műanyag edénybe, és minden használat előtt alaposan öblítse le.

 

Dr. Malahov, Dr. W. Duglas, Dr. Neumivakin professzor nyomán a hidrogénperoxid, mint nascens oxigénre bomló, erős antioxidáns, mely nem csak a sejtek funkcióját képes visszaállítani, hanem eltávolít a sejtből minden nem odavaló anyagot.

Neumivakin professzor elmond néhány receptet hogyan legyünk egészségesebbek.

 „Mivel a hidrogén-peroxid megsemmisít mindennemű patogén mikroflórát, így alkalmazható különböző vírusos fertőzések esetében, gombás megbetegedéseknél, gennyes fertőzéskor, belek baktériumfertőződésénél.”

"Neumivakin a hidrogénperoxidról írt tanulmányában nyomatékot ad annak az álláspontjának, miszerint a hidrogénperoxid a szervezetben végbemenő mindennemű rendellenes anyagcsere – folyamatainak a visszarendezője, függetlenül attól, hogy milyen eredetű a betegség: szív és ér, légúti, ideg, endokrin vagy egyéb rendszeri. A különbség csak a kezelés módjában rejlik."

"A rákos betegségek sikeres kezelése hidrogén-peroxiddal azzal magyarázható, hogy a rákos sejt csak oxigénhiányos közegben képes létezni."

"A hidrogén-peroxid úgyszintén hatásos olyan immunhiányos betegségeknél, mint a vörös lupus, bármilyen allergiás megnyílvánulás, az izületek tokjára, az izületek körüli szövetekre terjedő idült gyulladás ( reumatoid arthritis), stb."

 

A hidrogén-peroxidot orvosi ellenőrzés nélküli belső használatra jellemzően a következőképpen javasolják : Mindenképpen a gyógyszertárban kapható 3% -os oldatból, étkezés előtt, vagy étkezés után 1,5 órával, napi háromszor tíz csepp, 2-3 dl vízben. A másik javallat: 1 liter vízbe 10-15 millilitert.

 

egészséges életmód

 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején sikeresen alkalmazták ezt a szert súlyos betegségeknél, elég jó...
TOVÁBB
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú gyógyszerek vénykötelesek. A metamizole-t 1920-ban...
TOVÁBB
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg és belsőleg egyaránt gyulladáscsökkentő, hűsítő,...
TOVÁBB
Diólevél legyen a barátod!
    A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél gyógyító hatásáról. Szinte minden kertes háznál megtalálható a diófa....
TOVÁBB
NEKED AJÁNLJUK
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú gyógyszerek vénykötelesek. A metamizole-t 1920-ban...
TOVÁBB
A világ leghalálosabb pirulái – Xanax és társai, avagy a benzodiazepinek veszélyei, mellékhatásai
  A Xanax nevű szer a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás...
TOVÁBB
Megtalálták a rák valódi okát
  Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát. Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai...
TOVÁBB
Számos betegség gyógyítható rendszeres szeretkezéssel
  Feszült vagy? Alvásproblémád van? Kiderült, hogy számos olyan betegség van, amely egyszerűen gyógyítható rendszeres szeretkezéssel. 12 ok, melynek...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Hízol, rosszul alszol, és fájnak az ízületeid?
  A köménymag gyógyászati hatásait régtől fogva ismeri az emberiség, a népi gyógyászat...
TOVÁBBI CIKKEK
Kulcs az égiek kapujához – Tavaszi kankalin
  A tavaszi kankalin, latin nevén Primula veris, apró, évelő növény, amelynek a...
Felfedezés Magyarország egyik leglenyűgözőbb természeti csodájában - a Rám-szakadékban
  Magyarország sokszínű és lenyűgöző tájakat kínál azoknak, akik szeretik felfedezni a...
Méhpempő: Az egészség varázslatos csodaszere
  A méhpempő a méhek garatmirigyében termelődő fehéres, tejszerű, sárgás színű, savanykás,...
Nagyanyáink még tartották – Eltűntek a tyúkok a kiskertből?
  Nagyanyáink kertjéből még nem hiányozhatott a baromfi, de manapság mintha már nem lenne...

Címkék